Catering
Lehttaignas lõhe peekoni-õunakattega
detsember 6, 2017
Peolaua variant 2
detsember 7, 2017

Peolaua variant 1

13.50 

Arvestus 1 inimese kohta

Kategooria:
Kirjeldus

Praad

  • traditsiooniline seapraad           100 g
  • keedukartul ürtidega                  250 g
  • lihaleem                                           70 g
  • hapukapsas                                  150 g

Külmlaud

  • traditsiooniline kartulisalat        80 g
  • rosolje heeringaga                        60 g
  • täidetud munad                                1 tk
  • singirullid juustu ja küüslauguga  1 tk
  • minikotletid                                     1,2 tk
  • sealiha marinaadis                         50 g
  • heeringas hapukoore ja sibulaga   35 g
  • lavashi roosid salaami ja sulatatud juustuga 20g
  • leib
  • maitsevesi