Vaata ostukorvi “Traditsiooniline (arvestus ühe inimese kohta)” lisati sinu ostukorvi.
Toidusahvri valik
november 30, 2017
Kana-peekonirull
november 30, 2017

Kolhoosi menüü

18.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Kartuli-keeduvorstisalat 100 g
– Rosolje heeringaga 80 g
– Soolaseene-sibulasalat 60 g
– Pasteet võidekooris 25 g
– Täidetud muna majoneesi ja kilurulliga 1 tk
– Sprotid hapukurgiga 10 g
– Marineeritud seened 15 g
– Munaga paneeritud praeräimed tatarkastmega 30 g
– Suitsukana lõigud majoneesiga 50 g
– Sealiharulaad 25 g
– Hakkliharulaad 25 g
– Lihavaagen (seapraad, suitsuvorst, sink, võiroos) 10 g
– Sealihasült 50 g
– Loomakeel tarrendis 25 g
– Lihapallid mädarõika-majoneesikastmes 20 g
– Leib
– Maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Kartuli-keeduvorstisalat 100 g
– Rosolje heeringaga 80 g
– Soolaseene-sibulasalat 60 g
– Pasteet võidekooris 25 g
– Täidetud muna majoneesi ja kilurulliga 1 tk
– Sprotid hapukurgiga 10 g
– Marineeritud seened 15 g
– Munaga paneeritud praeräimed tatarkastmega 30 g
– Suitsukana lõigud majoneesiga 50 g
– Sealiharulaad 25 g
– Hakkliharulaad 25 g
– Lihavaagen (seapraad, suitsuvorst, sink, võiroos) 10 g
– Sealihasült 50 g
– Loomakeel tarrendis 25 g
– Lihapallid mädarõika-majoneesikastmes 20 g
– Leib
– Maitsevesi