Lusika valik
november 30, 2017
Kolhoosi menüü
november 30, 2017

Toidusahvri valik

16.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:
– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 120 gr.
– Riisi-puuvilja-suitsukanasalat 120 gr.
– Fetajuustu -ja granaatõunasalat seemnetega 120 gr.
– Paneeritud kana küüslaugukastmega 30 gr.
– Sealiha marinaadis 50 gr.
– Täidetud munad forellimarjaga 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Paneeritud krabisõrad 35 gr.
– Heeringavaagen sibula ja hapukoorega (võimalik tellida ka marineeritud heeringaga) 35 gr.
– Marineeritud kurk meega 30 gr.
– Seakeel mädarõikakastmega 40 gr.
– Viinamarja -ja juustuvalik 80 gr.
– Leib, sai
– Maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:
– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 120 gr.
– Riisi-puuvilja-suitsukanasalat 120 gr.
– Fetajuustu -ja granaatõunasalat seemnetega 120 gr.
– Paneeritud kana küüslaugukastmega 30 gr.
– Sealiha marinaadis 50 gr.
– Täidetud munad forellimarjaga 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Paneeritud krabisõrad 35 gr.
– Heeringavaagen sibula ja hapukoorega (võimalik tellida ka marineeritud heeringaga) 35 gr.
– Marineeritud kurk meega 30 gr.
– Seakeel mädarõikakastmega 40 gr.
– Viinamarja -ja juustuvalik 80 gr.
– Leib, sai
– Maitsevesi