Sealihašhnitsel
november 30, 2017
Kodune valik /arvestus ühe inimese kohta
november 30, 2017

Traditsiooniline (arvestus ühe inimese kohta)

10.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 150 g.
– Oasalat singiga (majoneesi või pestoga) 120 g.
– Täidetud munad (traditsioonilised, kiluga või forellimarjaga) 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Kala taignas terava kastmega 50 g.
– Lavaširull (salaamiga; kodujuustu ja suitsulõhega või suitsukanaga) 25 g.
– Leib, sai
– Maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 150 g.
– Oasalat singiga (majoneesi või pestoga) 120 g.
– Täidetud munad (traditsioonilised, kiluga või forellimarjaga) 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Kala taignas terava kastmega 50 g.
– Lavaširull (salaamiga; kodujuustu ja suitsulõhega või suitsukanaga) 25 g.
– Leib, sai
– Maitsevesi