Kodune valik /arvestus ühe inimese kohta
november 30, 2017
Toidusahvri valik
november 30, 2017

Lusika valik

14.00 

Arvestuslik portsjon inimese kohta:
– Lusikasalat 150 gr.
– Kartuli- singisalat 120 gr.
– Kasukas (heeringaga või võimalik ka taimetoitlastele) 100 gr.
– Paneeritud kala punases marinaadis (võimalik tellida valges marinaadis) 50 gr.
– Sealiha marinaadis 50 gr.
– Tarrend (looma keelega või kanaga) 5o gr
– Lihavaagen (singirullid, täidetud munad, minikotletid, suitsusingi lõigud, oliivid peekoniga) 155 gr.
– Kalavaagen (heeringas, külmsuitsulõhe, röstsai ja või-toorjuust) 60 gr.
– Köögivilja dipivaagen (vastavalt aastaajale)
– Puuviljavalik
– Leib, sai, maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon inimese kohta:
– Lusikasalat 150 gr.
– Kartuli- singisalat 120 gr.
– Kasukas (heeringaga või võimalik ka taimetoitlastele) 100 gr.
– Paneeritud kala punases marinaadis (võimalik tellida valges marinaadis) 50 gr.
– Sealiha marinaadis 50 gr.
– Tarrend (looma keelega või kanaga) 5o gr
– Lihavaagen (singirullid, täidetud munad, minikotletid, suitsusingi lõigud, oliivid peekoniga) 155 gr.
– Kalavaagen (heeringas, külmsuitsulõhe, röstsai ja või-toorjuust) 60 gr.
– Köögivilja dipivaagen (vastavalt aastaajale)
– Puuviljavalik
– Leib, sai, maitsevesi