Kodune valik /arvestus ühe inimese kohta
november 30, 2017
Toidusahvri valik
november 30, 2017

Lusika valik

18.00 

Arvestuslik portsjon inimese kohta:
– Lusikasalat 120 g
– Kartuli- singisalat 100 g
– Kasukas (heeringaga või võimalik ka taimetoitlastele) 100 g
– Paneeritud kala punases marinaadis (võimalik tellida valges marinaadis) 50 g
– Sealiha marinaadis 50 g
– Tarrend (looma keelega või kanaga) 25 g
– Lihavaagen (singirullid, täidetud munad, minikotletid, suitsusingi lõigud, oliivid peekoniga) 180 g
– Kalavaagen (heeringas, külmsuitsulõhe, röstsai ja või-toorjuust) 100 g
– Köögivilja dipivaagen, kaste (vastavalt aastaajale) 40/10 g
– Puuviljavalik 40 g
– Leib, maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon inimese kohta:
– Lusikasalat 120 g
– Kartuli- singisalat 100 g
– Kasukas (heeringaga või võimalik ka taimetoitlastele) 100 g
– Paneeritud kala punases marinaadis (võimalik tellida valges marinaadis) 50 g
– Sealiha marinaadis 50 g
– Tarrend (looma keelega või kanaga) 25 g
– Lihavaagen (singirullid, täidetud munad, minikotletid, suitsusingi lõigud, oliivid peekoniga) 180 g
– Kalavaagen (heeringas, külmsuitsulõhe, röstsai ja või-toorjuust) 100 g
– Köögivilja dipivaagen, kaste (vastavalt aastaajale) 40/10 g
– Puuviljavalik 40 g
– Leib, maitsevesi