Toidusahvri valik
november 30, 2017
Kana-peekonirull
november 30, 2017

Kolhoosi menüü

18.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Kartuli-keeduvorstisalat 150 gr.
– Rosolje heeringaga 120 g.
– Soolaseene-sibulasalat 100 gr.
– Pasteet võidekooris 50 gr.
– Täidetud muna majoneesi ja kilurulliga 1,5 tk.
– Sprotid hapukurgiga või kiluvõileivad võiroosiga 40 gr.
– Marineeritud seened 35 gr.
– Munaga paneeritud praeräimed tatarkastmega 50 gr.
– Suitsukana lõigud majoneesiga 50 gr.
– Sealiharulaad 50 gr.
– Hakkliharulaad 50 gr.
– Lihavaagen (seapraad, suitsuvorst, sink, võiroos) 30gr/30gr/30gr/10gr.
– Sealihasült 50 gr.
– Loomakeel tarrendis 40 gr.
– Lihapallid majoneesikastmes 30 gr.
– Leib, sai
– Maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Kartuli-keeduvorstisalat 150 gr.
– Rosolje heeringaga 120 g.
– Soolaseene-sibulasalat 100 gr.
– Pasteet võidekooris 50 gr.
– Täidetud muna majoneesi ja kilurulliga 1,5 tk.
– Sprotid hapukurgiga või kiluvõileivad võiroosiga 40 gr.
– Marineeritud seened 35 gr.
– Munaga paneeritud praeräimed tatarkastmega 50 gr.
– Suitsukana lõigud majoneesiga 50 gr.
– Sealiharulaad 50 gr.
– Hakkliharulaad 50 gr.
– Lihavaagen (seapraad, suitsuvorst, sink, võiroos) 30gr/30gr/30gr/10gr.
– Sealihasült 50 gr.
– Loomakeel tarrendis 40 gr.
– Lihapallid majoneesikastmes 30 gr.
– Leib, sai
– Maitsevesi