Vaata ostukorvi “Lusika valik” lisati sinu ostukorvi.
Lusika valik
november 30, 2017
Kolhoosi menüü
november 30, 2017

Toidusahvri valik

16.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:
– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 100 g
– Riisi-puuvilja-suitsukanasalat 80 g
– Fetajuustu -ja granaatõunasalat seemnetega 100 g
– Paneeritud kana küüslaugukastmega 30 g
– Sealiha marinaadis 50 g
– Täidetud munad forellimarjaga 1,2 tk
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,2 tk.
– Täidetud ahjušampinjonid (linnupesa) 1 tk
– Heeringavaagen sibula ja hapukoorega (võimalik tellida ka marineeritud heeringaga) 35 g
– Marineeritud kurk meega 20 g
– Seakeel mädarõikakastmega 40 g
– Viinamarja -ja juustuvalik 80 g
– Leib
– Maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:
– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 100 g
– Riisi-puuvilja-suitsukanasalat 80 g
– Fetajuustu -ja granaatõunasalat seemnetega 100 g
– Paneeritud kana küüslaugukastmega 30 g
– Sealiha marinaadis 50 g
– Täidetud munad forellimarjaga 1,2 tk
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,2 tk.
– Täidetud ahjušampinjonid (linnupesa) 1 tk
– Heeringavaagen sibula ja hapukoorega (võimalik tellida ka marineeritud heeringaga) 35 g
– Marineeritud kurk meega 20 g
– Seakeel mädarõikakastmega 40 g
– Viinamarja -ja juustuvalik 80 g
– Leib
– Maitsevesi